Współczesny świat nie zwalnia tempa. Ilość obowiązków raczej rośnie, niż maleje. Pojawia się pytanie, czy możemy wpłynąć na naszą zdolność koncentracji i podejmowania decyzji?
Z pomocą przychodzi rozwiązanie przygotowane specjalnie dla firm, którym zależy na dobrobycie zatrudnionych osób — także pod względem żywieniowym.
Jak pokazują badania, dzięki dobrze zbilansowanej diecie jesteśmy w stanie podnieść naszą efektywność nawet o 25%. Dlatego chcielibyśmy Państwu przedstawić rozwiązanie, które łączy te dwie rzeczy: catering dla firm MediDieta.
W naszej ofercie znajdą Państwo zbilansowane całodzienne dania, porcje obiadowe dostarczane do Państwa firmy oraz smaczne przekąski.
To dieta, która dostarcza w odpowiednich proporcjach pełnowartościowe składniki tj.: białko, zdrowe tłuszcze, cukry złożone oraz witaminy z grupy B, antyoksydanty, niezbędne do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego oraz pracy mózgu.
Zbilansowana dieta to jedno, ważne są też jednak regularne posiłki! Warto zadbać o nie z profesjonalnym cateringiem dietetycznym.
Nasz catering powstał przy współpracy specjalistów dietetyki i najlepszych kucharzy.
Dostarczane przez nas posiłki są smaczne, zdrowe i przygotowywane z najlepszych jakościowo składników.
W naszym portfolio diet pudełkowych można znaleźć zbilansowane posiłki w różnych wariantach kalorycznych i smakowych.
Proponujemy całodzienne diety:
Przedstawiamy dwa rozwiązania:
Wszystkie posiłki pakowane są w technologii MAP, która minimalizuje ilości tlenu w opakowaniu i jednocześnie zwiększa ilość dwutlenku węgla, dzięki czemu żywność pozostaje świeża przez 7 dni bez konieczności użycia konserwantów. Dania zapakowane w ten sposób zachowują swoje wartości odżywcze, smak i kolorystykę w całkowicie naturalny sposób.
Oprócz dostaw posiłków proponujemy ciekawe warszaty i szkolenia dotyczące prawidłowego odżywiania i zdrowego stylu życia.
1) Sztuka prawidłowego krojenia i zdrowego żywienia w pracy:
2) „Przez żołądek do serca”, czyli afrodyzjaki w kuchni:
Unikalne przepisy na niezapomnianą romantyczną kolację oraz pokazy wykonania prostych dań z wykorzystaniem afrodyzjaków stosowanych w gastronomii.
3) Alternatywa dla cukru:
Po zakończeniu pokazu każdy z uczestników dostaje mały słoiczek miodu z przydomowej pasieki.
4) Rola zbilansowanej diety u osób aktywnych fizycznych (integracja pracowników):
5) Cztery pory roku w zielniku:
A także:
Szkolenia i warsztaty kulinarne dla firm prowadzone są przez Piotra Szkielę – kucharza i Food Stylistę.
Chcesz zamówić szkolenie lub lodówkę z posiłkami MediDieta dla swojej firmy? Skontaktuj się z nami:
tel.: 22 566 22 47
adres e-mail: kontakt@medidieta.pl